Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬楚成
Jingle Ma Choh-Shing  ♂



 
Filmography (1984-2016)
 
  攝影 (68 films)
    最愛 (1986)    
    海上花 (1986)    
    監獄風雲 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    流金歲月 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    返老還童 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    愛在別鄉的季節 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    驚天12小時 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    哥哥的情人 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    夢醒時分 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    非常偵探 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    烈火戰車 (1995)    
    我要活下去 (1995)    
    紅番區 (1995)    
    警察故事4之簡單任務 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    食神 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    新上海灘 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
    黑金 (1997)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    戇星先生 (1997)    
    玻璃之城 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    失憶界女王 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    男才女貌 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    極速天使 (2011)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
  監製 (3 films)
    藍煙火 (2000)    
    花木蘭 (2009)    
    極速天使 (2011)    
  故事 (4 films)
    神偷諜影 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    九龍冰室 (2001)    
    劍蝶 (2008)    
  導演 (20 films)
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    失憶界女王 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    生日快樂 (2007)    
    男才女貌 (2007)    
    劍蝶 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    花木蘭 (2009)    
    極速天使 (2011)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
    拳頭影帝 (2012)    
    宮 (2012)    
    巴黎攻略 (2016)    
    十一天零一夜 (2016)    
  燈光 (4 films)
    少女日記 (1984)    
    1/2段情 (1985)    
    開心快活人 (1987)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
  出品人 (1 film)
    生日快樂 (2007)    
  編劇 (7 films)
    飛鷹 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    劍蝶 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    花木蘭 (2009)    
    極速天使 (2011)    
    夏日樂悠悠 (2011)