Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹惠琪
Cho Wai-Kei
Aliases:  曹偉琪,  曹韋琪,  曹偉奇
 
Filmography (1971-1993)
 
  攝影 (64 films)
    埋伏 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    面具 (1974)    
    大老千 (1975)    
    降頭 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    勾魂降頭 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    五毒 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    賣命小子 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    飛狐外傳 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    叉手 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    魔 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    山東狂人 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    鐵血騎警 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    挑情 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    壯志雄心 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    八仙飯店之人肉叉燒飽 (1993)