Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳紅
Yue Hong (3)  ♀
Aliases:  嶽紅





 
Filmography (1985-2015)
 
  演員 (16 films)
    小島 (1985)    
    野山 (1986) ... 桂蘭
    女刺客 (1988)    
    馬路騎士 (1990)    
    半碗村傳奇 (2001)    
    遠山 (2007)    
    走著瞧 (2009)    
    大漠赤誠 (2009)    
    驚天動地 (2009)    
    飛天 (2011)    
    雨中的樹 (2012)    
    盲班的神燈 (2013)    
    雷鋒在1959 (2013)    
    深呼吸 (2013)    
    小小飛虎隊 (2013)    
    天使:生命處方 (2015)    
 
 
Biography
 
  from Chengdu - Sichuan