Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
侯永財
Joe Hau Wing-Choi  ♂
Aliases:  獻岳,  侯獻岳




 
Filmography (1982-2011)
 
  製片 (1 film)
    我真係見到鬼 (2001)    
  導演 (15 films)
    等愛的女人 (1994)    
    四級殺人狂 (1995)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    第八宗罪 (1996)    
    假男假女 (1996)    
    鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)    
    蘭桂坊7公主 (1997)    
    我有我瘋狂 (1997)    
    完全失控 (1997)    
    迷色陷阱 (1998)    
    四級殺人狂二男瘋 (1999)    
    辣妹天使 (2000)    
    屍前想後 (2000)    
    妖魅謎蹤 (2000)    
    女人我最大 (2008)    
  美術 (69 films)
    拖手仔 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    阿福的禮物 (1984)    
    無名火 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    青春節拍 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    義蓋雲天 (1986)    
    夜之女 (1986)    
    初一十五 (1986)    
    你情我願 (1986)    
    天官賜福 (1987)    
    黑色午夜 (1987)    
    鐵血騎警 (1987)    
    隔世鬼姦情 (1987)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    女子監獄 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    鬼媾人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    打工狂想曲 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    靚足100分 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    92應召女郎 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    虐之戀 (1993)    
    愛的精靈 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    重案實錄O記 (1994)    
    運財童子 (1994)    
    喂,搵邊位? (1994)    
    等愛的女人 (1994)    
    風塵三女俠 (1994)    
    傻大姐翻轉瘋人院 (1994)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    四級殺人狂 (1995)    
    極度獸性 (1996)    
    金裝香蕉俱樂部 (1996)    
    第八宗罪 (1996)    
    假男假女 (1996)    
    夜半2點鐘 (1997)    
    完全失控 (1997)    
    蘭桂坊7公主 (1997)    
    人蛇大戰之人蛇浴血戰 (1999)    
    屍前想後 (2000)    
    妖魅謎蹤 (2000)    
    火龍女 (2000)    
    人蛇浴血戰之蛇女添丁 (2003)    
    誓不低頭 (2004)    
    魔幻賭船 (2005)    
    飄移凶間 (2005)    
    紫宅 (2011)    
  服裝 (8 films)
    川島芳子 (1990)    
    92應召女郎 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    風塵三女俠 (1994)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    四級殺人狂 (1995)    
    假男假女 (1996)    
    迷色陷阱 (1998)    
  出品人 (2 films)
    等愛的女人 (1994)    
    風塵三女俠 (1994)    
  監製 (18 films)
    92應召女郎 (1992)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    那個少女不多情之脫的疑惑 (1993)    
    風塵三女俠 (1994)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    四級殺人狂 (1995)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    假男假女 (1996)    
    鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)    
    我有我瘋狂 (1997)    
    完全失控 (1997)    
    蘭桂坊7公主 (1997)    
    迷色陷阱 (1998)    
    四級殺人狂二男瘋 (1999)    
    妖魅謎蹤 (2000)    
    火龍女 (2000)    
    辣妹天使 (2000)    
    屍前想後 (2000)    
  演員 (5 films)
    戀愛季節 (1986)    
    飛女正傳 (1992)    
    風塵三女俠 (1994)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    妖魅謎蹤 (2000)    
  配樂 (1 film)
    四級殺人狂 (1995)    
  編劇 (1 film)
    女人我最大 (2008)