Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張家振
Terence Chang Chia-Chen  ♂

 
Filmography (1982-2017)
 
  監製 (15 films)
    縱橫四海 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    被遺忘的天使 (2005)    
    天堂口 (2007)    
    赤壁 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    窈窕紳士 (2009)    
    近在咫尺 (2010)    
    賽德克·巴萊 (2011)    
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) (2011)    
    野獸之日 (2013)    
    激浪青春 (2014)    
    繡春刀 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
  製片 (6 films)
    反斗妹 (1985)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    愛出色 (2010)    
    劍雨 (2010)    
    太平輪(上) (2014)    
    俠盜聯盟 (2017)    
  故事 (1 film)
    逃出珊瑚海 (1986)    
  導演 (1 film)
    逃出珊瑚海 (1986)    
  演員 (2 films)
    鬥氣小神仙 (1985)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
  策劃 (3 films)
    神探光頭妹 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    停不了的愛 (1984)    
  編劇 (2 films)
    青春怒潮 (1986)    
    逃出珊瑚海 (1986)