Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何家勁
Kenny Ho Ka-King  ♂





 
Filmography (1984-2011)
 
  演員 (18 films)
    游俠情 (1984)    
    靈氣逼人 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... 何志敬
    東方禿鷹 (1987) ... 美籍華裔
    警察故事續集 (1988) ... 警員
    麻衣傳奇 (1990) ... 十五
    獄中龍 (1990) ... 榮日
    壯志豪情 (1990)    
    清官難審 (1994) ... 大畢
    虎猛威龍 (1995) ... 紅狼
    真相 (1995) ... 大律師
    爆炸令 (1995) ... 阿勁
    血戰 (2001) ... 章家豪
    風雲2 (2009) ... 無名
    財神客棧 (2011) ... 鐵無情