Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張德偉
Cheung Tak-Wai
Aliases:  張德威,  張德衛
 
Filmography (1975-1992)
 
  攝影 (41 films)
    情鎖 (1975)    
    江湖子弟 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    被迫 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    不擇手段 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    六三三 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    橋王一哥古惑九 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    黑圈套 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    陰忌 (1982)    
    朋友兄弟 (1984)    
    超齡處男 (1985)    
    花女情狂 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)    
    午夜麗人 (1986)    
    玉蒲團 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    慾燄濃情 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    盡訴心中情 (1988)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    我在江湖 (1989)    
    金牌雙龍 (1990)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
  製片 (1 film)
    衝破 (1980)    
  編劇 (1 film)
    衝破 (1980)