Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃銘林
Wong Ming-Lam
 
Filmography (1983-2000)
 
  剪接 (34 films)
    雷霆出擊 (1983)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    木棉袈裟 (1985)    
    何必有我? (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    飛躍羚羊 (1986)    
    橫財三千萬 (1987)    
    龍虎風雲 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    老虎出更 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    長短腳之戀 (1988)    
    八寶奇兵 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    富貴兵團 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    獄中龍 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    警察扒手兩家親 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    海角危情 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    整容 (1995)    
    春光乍洩 (1997)    
    花樣年華 (2000)