Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張學友
Jacky Cheung Hok-Yau  ♂





 
Filmography (1986-2017)
 
  演員 (81 films)
    霹靂大喇叭 (1986) ... 張定其
    老娘夠騷 (1986) ... 張樂友
    痴心的我 (1986) ... Jacky
    意亂情迷 (1987)    
    天賜良緣 (1987)    
    猛鬼差館 (1987) ... 金麥基
    南北媽打 (1988)    
    最佳女婿 (1988) ... 陳開心
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    八星報喜 (1988) ... 方劍笙
    夢過界 (1988) ... 鄧天光
    金裝大酒店 (1988)    
    旺角卡門 (1988) ... 烏蠅
    猛鬼學堂 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    奇蹟 (1989) ... 假公司地址住客
    捉鬼大師 (1989) ... 天佑
    單身貴族 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    福星臨門 (1989) ... 鄧麗賓
    忠義群英 (1989) ... 程嘉
    倩女幽魂II人間道 (1990) ... 知秋一葉
    喋血街頭 (1990) ... 輝仔
    阿飛正傳 (1990) ... 歪仔
    千年女妖 (1990)    
    咖喱辣椒 (1990) ... 李加/咖喱
    豬標一族 (1990) ... 蔡子强
    笑傲江湖 (1990) ... 歐陽全
    都市煞星 (1990)    
    豪門夜宴 (1991) ... 學友
    馬路英雄 (1991)    
    黃飛鴻 (1991) ... 牙擦蘇/暴牙蘇
    子彈出租 (1991) ... 阿汕
    追日 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    黑雪 (1991) ... Jacky
    倩女幽魂III 道道道 (1991) ... 燕赤霞
    富貴吉祥 (1991) ... 甘志杰
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    明月照尖東 (1992) ... 太子
    真的愛妳 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 麥基
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    妖獸都市 (1992) ... 邢國強
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 「九尾狐」朱星
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993) ... 北丐洪七公
    追男仔 (1993) ... 烏英
    飛越謎情 (1993)    
    太子傳說 (1993) ... 太子
    超級學校霸王 (1993) ... 掃把頭
    東邪西毒 (1994) ... 洪七公
    非常偵探 (1994)    
    破壞之王 (1994) ... 張學友(演回自己)
    新邊緣人 (1994) ... 黐線力
    鼠膽龍威 (1995) ... 龍威
    張學友音樂特輯之洛杉磯戀曲1995 (1995)    
    廢話小說 (1996) ... 巴士男乘客
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 警察
    龍火 (2000)    
    男人四十 (2002) ... 林耀國
    1:99 電影行動 (2003)    
    龍咁威2003 (2003) ... 警隊樂隊喇叭手
    金雞2 (2003) ... 馮仁坤
    我要做Model (2004)    
    江湖 (2004) ... 左手
    如果愛 (2005) ... 聶文
    四大天王 (2006)    
    十月圍城 (2009) ... 楊衛雲
    全城熱戀 (2010) ... 司機華
    月滿軒尼詩 (2010) ... 阿來/蒋覺來
    七十二家房客 (2010) ... 石堅
    一個複雜故事 (2013)    
    失戀急讓 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 神祕人
    赤道 (2015)    
    暗色天堂 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    十二金剛 (2017)