Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳金華
Ng Kam-Wah
 
Filmography (1973-1998)
 
  副導演 (1 film)
    神州大地女兒國 (1986)    
  導演 (1 film)
    水中長城 (1991)    
  剪接 (15 films)
    半邊人 (1983)    
    上海之夜 (1984)    
    爵士駕到 (1985)    
    亂世英雄亂世情 (1986)    
    神州大地女兒國 (1986)    
    閃電戰士 (1987)    
    棄卒 (1990)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    審死官 (1992)    
    湘西屍王 (1993)    
    青蜂俠 (1994)    
    詠春 (1994)    
    旺角的天空 (1995)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    新唐山大兄 (1998)    
  道具 (1 film)
    父子情 (1981)    
  場記 (5 films)
    風頭人物 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    泰山屠龍 (1980)    
    父子情 (1981)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
  演員 (2 films)
    苗寨烽火 (1973)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
  編劇 (1 film)
    水中長城 (1991)