Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林敏怡
Violet Lam Man-Yee  ♀




 
Filmography (1979-1998)
 
  演員 (4 films)
    多情種 (1984)    
    愛的逃兵 (1988)    
    最後判決 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
  配樂 (50 films)
    瘋劫 (1979)    
    胡越的故事 (1981)    
    烈火青春 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    海灘的一天 (1983)    
    男與女 (1983)    
    半邊人 (1983)    
    盟 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    花仔多情 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    地下情 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    相見好 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    少女心 (1989)    
    笑星撞地球 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    家有囍事 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    天台的月光 (1993)    
    等著你回來 (1994)    
    年年有今日 (1994)    
    播種情人 (1994)    
    天與地 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    狂野生死戀 (1995)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
    一生一台戲 (1998)