Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林敏怡
Violet Lam Man-Yee  ♀




 
Filmography (1979-1998)
 
  演員 (4 films)
    多情種 (1984)    
    愛的逃兵 (1988)    
    天才與白痴 (1997)    
    最後判決 (1997)    
  配樂 (50 films)
    瘋劫 (1979)    
    胡越的故事 (1981)    
    烈火青春 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    男與女 (1983)    
    半邊人 (1983)    
    盟 (1983)    
    海灘的一天 (1983)    
    英倫琵琶 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    花仔多情 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    地下情 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    龍在天涯 (1989)    
    少女心 (1989)    
    相見好 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    天台的月光 (1993)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    年年有今日 (1994)    
    播種情人 (1994)    
    天與地 (1994)    
    狂野生死戀 (1995)    
    天才與白痴 (1997)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997)    
    一生一台戲 (1998)