Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李景文
Raymond Lee King-Man  ♂
Aliases:  李景民
 
Filmography (1980-2017)
 
  美術 (61 films)
    123 (1980)    
    舞廳 (1981)    
    愛人女神 (1982)    
    專撬牆腳 (1983)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    天使出更 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    屍家重地 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    望夫成龍 (1990)    
    聊齋艷譚續集五通神 (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    魔畫情 (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    馬路天使 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    洪熙官 (1994)    
    罌粟 (1994)    
    賊王 (1995)    
    月黑風高 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    黑金 (1997)    
    借兵 (2005)    
    A貨B貨 (2007)    
    異塚 (2007)    
    醒獅 (2007)    
    十全九美 (2008)    
    熊貓大俠 (2009)    
    同門 (2009)    
    龍鳳店 (2010)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    寶貝當家 (2016)    
    戰狼 II (2017)    
  演員 (1 film)
    脂粉雙雄 (1990)    
  策劃 (1 film)
    屍家重地 (1990)    
  服裝 (1 film)
    舞廳 (1981)