Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李景文
Raymond Lee King-Man  ♂
Aliases:  李景民
 
Filmography (1980-2018)
 
  美術 (62 films)
    123 (1980)    
    舞廳 (1981)    
    愛人女神 (1982)    
    專撬牆腳 (1983)    
    三十處男 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    猛鬼差館 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    鬼猛腳 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    捉鬼大師 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    望夫成龍 (1990)    
    屍家重地 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    整蠱專家 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    魔畫情 (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    聊齋艷譚續集五通神 (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    罌粟 (1994)    
    洪熙官 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    賊王 (1995)    
    月黑風高 (1995)    
    黑金 (1997)    
    借兵 (2005)    
    醒獅 (2007)    
    A貨B貨 (2007)    
    異塚 (2007)    
    十全九美 (2008)    
    同門 (2009)    
    熊貓大俠 (2009)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    龍鳳店 (2010)    
    寶貝當家 (2016)    
    戰狼 II (2017)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
  演員 (1 film)
    脂粉雙雄 (1990)    
  策劃 (1 film)
    屍家重地 (1990)    
  服裝 (1 film)
    舞廳 (1981)