Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柏安妮
Ann Bridgewater  ♀





 
Filmography (1985-1993)
 
  演員 (20 films)
    我願意 (1985) ... Ann
    恭喜發財 (1985) ... 馮愛玲
    開心樂園 (1985) ... 金手指
    為你鍾情 (1985) ... 柏安妮
    飛躍羚羊 (1986) ... 白安妮
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    開心勿語 (1987) ... 梅二香
    殺之戀 (1988)    
    霸王花 (1988) ... Karen
    霸王女福星 (1988)    
    流氓差婆 (1989) ... 莫少珍 (線人吸毒女)
    猛鬼大廈 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    瀟酒先生 (1989) ... Ann
    一本漫畫闖天涯 (1990) ... Ann
    咖喱辣椒 (1990) ... 羅袓兒/世界波
    毒豪 (1991) ... 安妮
    俠盜高飛 (1992) ... Mona
    記得香蕉成熟時 (1993) ... 老慕茜
    風塵三俠 (1993) ... Cat