Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅美薇
May Lo Mei-Mei  ♀





 
Filmography (1985-1993)
 
  演員 (30 films)
    開心樂園 (1985) ... May
    開心鬼放暑假 (1985) ... May
    情逢敵手 (1985) ... Stella
    雙龍吐珠 (1986) ... 羅美美
    痴心的我 (1986) ... 阿美
    八喜臨門 (1986) ... 彩愛
    最愛 (1986)    
    歡樂5人組 (1987)    
    你OK,我OK! (1987) ... 周潤蘭
    畫中仙 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    說謊的女人 (1989)    
    人海孤鴻 (1989) ... 阿美
    少女心 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    至尊計狀元才 (1990) ... 曾珍真
    午夜天使 (1990) ... 小白兔
    開心鬼救開心鬼 (1990) ... 菊
    西環的故事 (1990) ... 惠心
    再戰江湖 (1990)    
    與龍共舞 (1991) ... 漂漂
    豪門夜宴 (1991) ... 茶樓點心妹
    驚天12小時 (1991) ... 阿玲 (大B女友)
    帶子洪郎 (1991) ... 美
    蠍子戰士 (1992) ... 小茹
    草莽英雌 (1992) ... Apple/余麗珍
    現代應召女郎 (1992) ... 阿玉
    花貨 (1992)    
    情人知己 (1993)    
    女兒當自強 (1993) ... May