Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅美薇
May Lo Mei-Mei  ♀





 
Filmography (1983-1993)
 
  演員 (31 films)
    專撬牆腳 (1983)    
    開心鬼放暑假 (1985) ... May
    開心樂園 (1985) ... May
    情逢敵手 (1985) ... Stella
    痴心的我 (1986) ... 阿美
    雙龍吐珠 (1986) ... 羅美美
    八喜臨門 (1986) ... 彩愛
    最愛 (1986)    
    你OK,我OK! (1987) ... 周潤蘭
    歡樂5人組 (1987)    
    畫中仙 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    說謊的女人 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    少女心 (1989)    
    人海孤鴻 (1989) ... 阿美
    西環的故事 (1990) ... 惠心
    再戰江湖 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990) ... 菊
    至尊計狀元才 (1990) ... 曾珍真
    午夜天使 (1990) ... 小白兔
    驚天12小時 (1991) ... 阿玲 (大B女友)
    豪門夜宴 (1991) ... 茶樓點心妹
    帶子洪郎 (1991) ... 美
    與龍共舞 (1991) ... 漂漂
    現代應召女郎 (1992) ... 阿玉
    蠍子戰士 (1992) ... 小茹
    草莽英雌 (1992) ... Apple/余麗珍
    花貨 (1992)    
    女兒當自強 (1993) ... May
    情人知己 (1993)