Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁潔瑩
Fennie Yuen Kit-Ying  ♀





 
Filmography (1985-2005)
 
  演員 (51 films)
    開心樂園 (1985) ... Fanny仔
    開心鬼放暑假 (1985) ... 戴卓
    開心鬼撞鬼 (1986) ... 戴卓儀
    飛躍羚羊 (1986) ... 林傑
    惜別海岸 (1987) ... 葉小蕙
    開心勿語 (1987) ... 梅細香
    八星報喜 (1988) ... 瑩瑩
    學校風雲 (1988) ... 朱婉芳
    我未成年 (1989) ... 袁和平
    合家歡 (1989) ... 地鐵乘客
    群龍戲鳳 (1989) ... 小翠
    新最佳拍檔 (1989) ... Fennie
    摩登襯家 (1990) ... 李彤
    笑傲江湖 (1990) ... 藍鳳凰
    喋血街頭 (1990)    
    邊緣歲月 (1990) ... 謝鳴雪
    開心鬼救開心鬼 (1990) ... 蘭
    豪門夜宴 (1991) ... 茶樓點心妹
    財叔之橫掃千軍 (1991) ... 天鳳
    猛鬼入侵黑社會 (1991) ... 羅凱珊
    上海1920 (1991)    
    中環英雄 (1991) ... 芬妮
    鹿鼎記 (1992) ... 大雙兒
    油尖少爺 (1992) ... Baby
    鹿鼎記II神龍教 (1992) ... 大雙兒
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 藍鳳凰
    危險情人 (1992) ... 阿敏
    蠍子之滅殺行動 (1993) ... 阿九
    蘇乞兒 (1993) ... 戴懿德
    武狀元鐵橋三 (1993) ... 穆格格
    太極張三豐 (1993) ... 小冬瓜
    反斗馬騮 (1993) ... 李慧娟
    邊城浪子 (1993) ... 馬芳鈴
    白蓮邪神 (1993) ... 穆格格
    笑俠楚留香 (1993) ... 中原一點紅
    人生得意衰盡歡 (1993) ... 吳玉卿
    壯士斷臂 (1994) ... 穆格格
    假男假女 (1996) ... Fanny
    我有我瘋狂 (1997) ... 賈淑賢
    陰陽路之升棺發財 (1998) ... 紅姐
    情陷百樂門 (2000) ... Wennie
    老友記茶餐廳 (2001) ... 阿雪
    陰陽愛 (2001) ... 程小敏
    七號差館 (2001) ... 阿媚
    絕密檔案之迷失世界 (2002) ... Judy
    風流家族 (2002)    
    機密檔案之人間蒸發 (2002) ... Judy
    真兇 (2003)    
    我的野蠻男友 (2003) ... 阿芬
    我要結婚 (2003)    
    天煞孤星 (2005)