Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙真國
Chao Chen-Kuo
 
Filmography (1979-1999)
 
  監製 (2 films)
    和尚的一場春夢 (1993)    
    剃刀女煞星 (1996)    
  製片 (5 films)
    笑匠 (1984)    
    天生一對 (1985)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991)    
    龍騰四海 (1992)    
    龍父虎子 (1993)    
  副導演 (4 films)
    野貓八翻 (1979)    
    真假大亨 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    紅粉兵團 (1982)    
  導演 (15 films)
    田莊阿哥 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    女太保 (1984)    
    快樂寶貝 (1985)    
    7小福 (1986)    
    戰鬥營 (1987)    
    小人物 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    到陰間出差 (1990)    
    情慾世界 (1992)    
    和尚的一場春夢 (1993)    
    追捕狂人 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    剃刀女煞星 (1996)    
    龍虎兄弟 (1999)    
  演員 (2 films)
    糊塗大醉俠 (1979)    
    搶孤 (1980)    
  策劃 (1 film)
    和尚的一場春夢 (1993)    
  編劇 (5 films)
    女太保 (1984)    
    到陰間出差 (1990)    
    情慾世界 (1992)    
    波霸總動員 (1993)    
    剃刀女煞星 (1996)