Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王祖賢
Joey Wong Cho-Yin  ♀





 
Filmography (1984-2004)
 
  演員 (65 films)
    今年湖畔會很冷 (1984)    
    打工皇帝 (1985) ... 阿美
    天官賜福 (1985) ... 納蘭瓊瑤(王瑤)
    再見七日情 (1985) ... 祖兒
    偶然 (1986) ... Julia
    殺妻二人組 (1986) ... 阿發太太
    俾鬼捉 (1986) ... 朱禧女友
    義蓋雲天 (1986) ... 港生
    霹靂大喇叭 (1986) ... Joan
    心動 (1986) ... 凌祖兒
    標錯參 (1987) ... 祖兒
    衛斯理傳奇 (1987) ... 白素
    紅粉情佳人 (1987)    
    倩女幽魂 (1987) ... 聶小倩
    香港小姐寫真 (1987) ... Sam 李倩蓓
    城巿特警 (1988) ... Ada
    夢過界 (1988) ... 奕敏星
    長短腳之戀 (1988) ... May
    畫中仙 (1988) ... 莫愁
    法中情 (1988) ... 凌祖兒
    大丈夫日記 (1988) ... 祖兒
    金裝大酒店 (1988) ... 向日葵
    飛越陰陽界 (1989) ... 阿芬、阿珍 (金妮)
    賭神 (1989) ... 珍
    潘金蓮之前世今生 (1989) ... 單玉蓮
    打工狂想曲 (1989) ... Angie
    殺手蝴蝶夢 (1989) ... 立
    驚魂記 (1989) ... 阿群、Cat
    合家歡 (1989) ... 黃嘉玲
    都市獵人 (1989) ... 雷茵(阿茵)
    都市煞星 (1990) ... 茱莉 (JOY)
    中日南北和 (1990) ... Joey (王警官)
    千年女妖 (1990) ... 容玉意
    東方老虎 (1990) ... 祖賢
    漫畫奇俠 (1990) ... 朱可兒
    無名家族 (1990) ... 可兒
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    唯我獨尊 (1990) ... 王鳳儀
    倩女幽魂II人間道 (1990) ... 傅青風
    阿嬰 (1990) ... 阿嬰
    摩登如來神掌 (1990) ... 雲蘿公主
    絕橋智多星 (1990) ... 常冰
    衝擊天子門生 (1991) ... 梁太
    魔畫情 (1991) ... 青青
    鬼幹部 (1991) ... 雷珊珊
    天地玄門 (1991) ... 施施
    靈狐 (1991) ... 胡雪姬
    倩女幽魂III 道道道 (1991) ... 小卓
    豪門夜宴 (1991) ... 學友妻子
    追日 (1991) ... 夢雪
    (1991)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992) ... 程樂兒(Vivian)
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992) ... 程樂兒(Vivian)
    廟街十二少 (1992) ... 德蘭
    芝士火腿 (1993) ... Joey
    水滸傳之英雄本色 (1993) ... 林夫人
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993) ... 小師妹
    畫皮之陰陽法王 (1993) ... 尤風
    青蛇 (1993) ... 白娘子
    千人斬 (1993) ... 玉殘花
    東方不敗─風雲再起 (1993) ... 雪千尋
    新流星蝴蝶劍 (1993) ... 孫蝶
    城市獵人 (1993) ... 惠香
    遊園驚夢 (2001) ... 榮蘭
    美麗上海 (2004) ... 小妹