Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳震雷
Chen Jen-Lei  ♂
Aliases:  陳雷,  陳正雷





 
Filmography (1974-1995)
 
  演員 (23 films)
    硬漢命一條 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林祖師 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    出外人 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    蠻牛的兒子 (1984)    
    老莫的第二個春天 (1984)    
    嫁妝一牛車 (1984)    
    開車大吉 (1984)    
    舞女 (1985)    
    母牛一條 (1986)    
    黑皮與白牙 (1987)    
    煉獄天使 (1987)    
    大頭仔 (1988) ... 三郎
    流氓世家 (1989)    
    企業流氓 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    與狼共愛 (1991)    
    新搭錯車 (1995)