Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
帥嶽峰
Shuai Yue-Feng  ♂
Aliases:  帥嶽峯
 
Filmography (1975-1984)
 
  監製 (1 film)
    保鑣 (1976)    
  製片 (16 films)
    大明英烈 (1975)    
    浪子狄十三 (1977)    
    戚繼光 (1978)    
    神龍 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    哪吒三太子 (1978)    
    醉步迷猴 (1980)    
    鐵窗誤我二十年 (1981)    
    奇巧人物 (1981)    
    大小濟公 (1982)    
    飛象過河 (1983)    
    金大班的最後一夜 (1984)    
    開車大吉 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    開車大吉 (1984)    
  導演 (1 film)
    奇巧人物 (1981)    
  出品人 (3 films)
    浪子狄十三 (1977)    
    天殘地缺 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)