Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾少棠
Tommy Chung Siu-Tong  ♂
Aliases:  鍾小棠





 
Filmography (1981-2000)
 
  監製 (5 films)
    越軌迷情 (1992)    
    致命內幕 (1997)    
    幻影追凶 (1997)    
    天網 (1999)    
    生命的愚弄 (2000)    
  副導演 (1 film)
    殺出黃國 (1988)    
  導演 (4 films)
    亡命英倫 (1990)    
    烈血街頭 (1991)    
    烈火迷情 (1991)    
    午夜凶靈之黑日驚魂 (2000)    
  演員 (13 films)
    凶蠍 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    青蓮青年 (1984)    
    香港屠夫 (1985)    
    慾海人珠 (1985)    
    9 to 3 靚女登場 (1986)    
    靚仔幹探 (1988) ... 師爺棠
    亡命英倫 (1990)    
    金牌雙龍 (1990)    
    血債 (1991)    
    烈火迷情 (1991)    
    還看今朝 (1992)    
    驚天24小時 (1992)    
  策劃 (1 film)
    殺手三分半鐘 (1996)