Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張叔平
William Chang Suk-Ping  ♂



 
Filmography (1975-2017)
 
  美術 (77 films)
    鬼域 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    愛殺 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    難兄難弟 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    花城 (1983)    
    盟 (1983)    
    我為你狂 (1984)    
    多情種 (1984)    
    似水流年 (1984)    
    阿福的禮物 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    1/2段情 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    地下情 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    最愛 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    天菩薩 (1987)    
    喜寶 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    說謊的女人 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    少女心 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    滾滾紅塵 (1990)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    暗戀桃花源 (1992)    
    夢醒時分 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    霧都情仇 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    新英雄本色 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    錯愛 (1994)    
    六指琴魔 (1994)    
    梁祝 (1994)    
    重慶森林 (1994)    
    金玉滿堂 (1995)    
    花月佳期 (1995)    
    天空小說 (1995)    
    刀 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    春光乍洩 (1997)    
    花樣年華 (2000)    
    有時跳舞 (2000)    
    藍宇 (2001)    
    好心相愛 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    做頭 (2005)    
    長恨歌 (2005)    
    龍虎門 (2006)    
    藍莓之夜 (2007)    
    白銀帝國 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    用心跳 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    幸福 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    過界 (2013)    
    華麗上班族 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    一切都好 (2016)    
  剪接 (22 films)
    重慶森林 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    4面夏娃 (1996)    
    春光乍洩 (1997)    
    花樣年華 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    藍宇 (2001)    
    周漁的火車 (2002)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    長恨歌 (2005)    
    藍莓之夜 (2007)    
    渺渺 (2008)    
    用心跳 (2010)    
    海洋天堂 (2010)    
    愛很爛 (2011)    
    一代宗師 (2013)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    踏血尋梅 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
    以青春的名義 (2017)    
  服裝 (48 films)
    鯊魚燒賣 (1982)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    錯愛 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    新邊緣人 (1994)    
    火雲傳奇 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    刀 (1995)    
    夜半歌聲 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    花月佳期 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    風月 (1996)    
    偷偷愛你 (1996)    
    大內密探零零發 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    每天愛您8小時 (1998)    
    花樣年華 (2000)    
    戀之風景 (2003)    
    愛神 (2004)    
    2046 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    鴻門宴 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    藍莓之夜 (2007)    
    用心跳 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    讓子彈飛 (2010)    
    金陵十三釵 (2011)    
    白蛇傳說 (2011)    
    河東獅吼2 (2011)    
    一代宗師 (2013)    
    北京愛情故事 (2014)    
    大鬧天宮 (2014)    
    一步之遙 (2014)    
    華麗上班族 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    一切都好 (2016)    
  化妝 (4 films)
    戀之風景 (2003)    
    女人不坏 (2008)    
    讓子彈飛 (2010)    
    金陵十三釵 (2011)    
  副導演 (2 films)
    十三不搭 (1975)    
    愛殺 (1981)    
  監製 (2 films)
    4面夏娃 (1996)    
    非常幸運 (2013)    
  髮型 (1 film)
    金陵十三釵 (2011)    
  演員 (3 films)
    旺角卡門 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    天台的月光 (1993)