Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李季
Lee Chi (1)  ♂

 
Filmography (1940-2016)
 
  製片 (1 film)
    龍虎鳳 (1974)    
  美術 (12 films)
    情人石 (1964)    
    貞節牌坊 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    我女若蘭 (1966)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    尋夢園 (1967)    
    獨腳龍 (1968)    
    死囚 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    鄉野奇談 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
  演員 (7 films)
    二百五小傳 (1940) ... 副經理
    城南舊事 (1983) ... 換綠盆的
    天朝國庫之謎 (1990)    
    火燒紅蓮寺 (1994) ... 智善
    兒子 (1995)    
    怨念旅館II怨靈再現 (2016)    
    芙蓉訣菜鳥浪精記之扶乩社 (2016)    
  編劇 (1 film)
    洪門兄弟 (1972)