Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倪淑君
Joyce Ni Shu-Chun  ♀
Aliases:  倪術君





 
Filmography (1982-1999)
 
  演員 (30 films)
    野雀高飛 (1982)    
    戒菸船 (1982)    
    誰是無業遊民 (1982)    
    陰陽錯 (1983) ... 張小瑜
    伊人再見 (1984)    
    在室男 (1984)    
    鬼線人 (1984) ... Sally
    女人風情話 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985) ... 雙
    小狐仙 (1985)    
    黃花閨男 (1986)    
    菜刀與六個朋友 (1988)    
    阿泰的紫微命盤 (1989)    
    兩個油漆匠 (1989)    
    嬰靈 (1989)    
    笑傲城巿 (1990)    
    花心撞到鬼 (1990)    
    牯嶺街少年殺人事件 (1991) ... 小神經
    冬之祭 (1991)    
    大迷信 (1992)    
    魔圖 (1992)    
    劍奴 (1993) ... 葉紅
    大迷信1993 (1993)    
    月光少年 (1993)    
    野店 (1994)    
    獨立時代 (1994) ... Molly
    金玉滿堂 (1995) ... 廖杰前妻
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    威龍保鏢 (1999)    
    縱橫鬼門關 (1999)