Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賀用正
He Yong-Cheng
Aliases:  賀正用
 
Filmography (1967-1999)
 
  攝影 (38 films)
    鐵血兒女 (1967)    
    少女的春天 (1968)    
    獨腳龍 (1968)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    警告逃妻 (1970)    
    雲翠仙 (1970)    
    妙極了 (1971)    
    酒色財氣 (1972)    
    廣東打仔 (1973)    
    為君愁 (1974)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    飄香劍雨 (1977)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    台北吾愛 (1980)    
    名劍風流 (1981)    
    畢業班 (1982)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    1938大驚奇 (1983)    
    搭錯車 (1983)    
    台北神話 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    人間男女 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    天生一對 (1985)    
    孫小毛魔界歷險 (1986)    
    孽子 (1986)    
    紅粉情佳人 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    兩個油漆匠 (1989)    
    國中女生 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    我的兒子是天才 (1990)    
    情定威尼斯 (1991)    
    巧克力戰爭 (1992)    
    反斗馬騮 (1993)    
    天庭外傳 (1999)