Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉錦鴻
Riley Yip Kam-Hung  ♂
Aliases:  葉錦洪

 
Filmography (1980-2010)
 
  副導演 (2 films)
    阮玲玉 (1992)    
    救世神棍 (1995)    
  製片 (11 films)
    邪完再邪 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    偶然 (1986)    
    地下情 (1986)    
    1哥 (1987)    
    城巿特警 (1988)    
    捕風漢子 (1988)    
    少女心 (1989)    
  故事 (2 films)
    地下情 (1986)    
    七十二家房客 (2010)    
  導演 (5 films)
    飛一般愛情小說 (1997)    
    半支煙 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    一碌蔗 (2002)    
    花好月圓 (2004)    
  策劃 (3 films)
    色麗孽戀 (1989)    
    致命的誘惑 (1990)    
    花城雛妓 (1994)    
  編劇 (8 films)
    貓靈 (1980)    
    三闖少林 (1983)    
    致命的誘惑 (1990)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
    半支煙 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    一碌蔗 (2002)    
    花好月圓 (2004)