Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉瑞琪
Linda Liu Shui-Chi  ♀





 
Filmography (1981-2010)
 
  演員 (31 films)
    男女合班 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    跟屁蟲 (1981)    
    四年二班 (1982)    
    行船人的愛 (1982)    
    烈日女娃人 (1982)    
    新目蓮救母 (1982)    
    白痴的歲月 (1982)    
    台北甜心 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    野雀高飛 (1982)    
    搭錯車 (1983) ... 阿美
    專撬牆腳 (1983)    
    笑匠 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    夜夜念嬌妻 (1984)    
    北南西東 (1984)    
    少爺兵 (1985)    
    打鬼救夫 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 陸黎氏
    忍者太保之還魂鏢 (1986)    
    戰爭前夕 (1986)    
    二手貨 (1986)    
    流浪少年路 (1986)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    報告班長 (1988)    
    還鄉 (1989)    
    再世追魂 (1993)    
    梁祝 (1994) ... 院仕夫人
    夜.明 (2007) ... 徐太太
    一頁台北 (2010)