Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙中興
Chiu Chung-Hing  ♂
Aliases:  趙興





 
Filmography (1977-1990)
 
  動作設計 (10 films)
    七俠八義 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    打鬼救夫 (1985)    
    殭屍小子 (1985)    
    龍發威 (1985)    
    勇闖江湖 (1986)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
  導演 (7 films)
    殭屍小子 (1985)    
    龍發威 (1985)    
    勇闖江湖 (1986)    
    殭屍再翻生 (1986)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
  助理指導 (1 film)
    舞拳 (1979)    
  演員 (13 films)
    射鵰英雄傳 (1977) ... 江南七怪全金發
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    三十七計 (1979)    
    棍王 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    笑太極 (1984)    
    勇闖江湖 (1986)    
  編劇 (4 films)
    天師撞邪 (1983)    
    龍發威 (1985)    
    勇闖江湖 (1986)    
    桃太郎大顯神威 (1988)