Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岑孟發
Shum Mang-Tang  ♂
Aliases:  岑孟發,  岑孟登

 
Filmography (1937-1955)
 
  演員 (28 films)
    溫生才炸孚琦 (1937)    
    洞房花燭夜 (1947)    
    新白金龍 (1947) ... 律師
    此恨綿綿無絕期 (1948) ... 職員
    仙童玉女 (1948) ... 紳士
    妙手偷香 (1948)    
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    乞兒皇帝 (1949)    
    狄青 (1949) ... 番將
    鴛鴦劫 (1950)    
    慾海遺恨 (1950)    
    慾海遺恨 (1950) ... 鍾繼業
    血淚洗殘脂 (1950) ... 王司庫
    火燒少林寺 (1950)    
    重生 (1950) ... 醫生
    人海萬花筒 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    繁華夢 (1951) ... -
    血染杜鵑紅 (1951) ... 富商
    火燒連環船 (1951)    
    雪影寒梅 (1951) ... 李司理
    冷桃源 (1951)    
    迷宮四妖 (1952) ... 菱角
    處處喜相逢 (1953) ... 馮父
    錢作怪 (1953)    
    泣殘慈母淚 (1955) ... 陳校長
    難為了妹妹 (1955)