Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈治樑
Sam Chi-Leung
Aliases:  沈治良
 
Filmography (1981-1992)
 
  副導演 (1 film)
    盟 (1983)    
  製片 (2 films)
    殺出西營盤 (1982)    
    田雞過河 (1983)    
  故事 (2 films)
    殭屍叔叔 (1988)    
    鬼咬鬼 (1990)    
  演員 (2 films)
    撞板神探電子龜 (1981)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
  策劃 (4 films)
    執法先鋒 (1986)    
    群龍奪寶 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
  編劇 (9 films)
    摩登衙門 (1983)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    盟 (1983)    
    多情種 (1984)    
    師姐大晒 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
    西藏小子 (1992)