Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃拔景
Huang Pa-Ching  ♂
Aliases:  黃柏景





 
Filmography (1958-1988)
 
  副導演 (22 films)
    金衣大俠 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    長輩 (1981)    
    武館 (1981)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
  演員 (39 films)
    天仙送子 (1958)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    姑嫂情深 (1959)    
    潘金蓮 (1959) ... 何九
    歌場妖姬 (1959)    
    金衣大俠 (1970)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    發圍 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    長輩 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    武館 (1981)    
    掌門人 (1983)    
    請鬼 (1984)    
    尖東梟雄 (1985)    
    不夜天 (1987)    
    旺角卡門 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
  編劇 (2 films)
    少林與武當 (1983)    
    掌門人 (1983)