Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李晨風
Lee Sun-Fung  ♂


 
Filmography (1937-1978)
 
  導演 (62 films)
    阮氏三雄 (1941)    
    守得雲開見月明 (1949)    
    霓裳恨 (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    到處惹人憐 (1952)    
    借妻艷史 (1952)    
    恩情深似海 (1952)    
    明月冰心 (1953)    
    春 (1953)    
    日出 (1953)    
    玉梨魂 (1953)    
    再生花 (1953)    
    大地 (1954)    
    春殘夢斷 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    人道 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955)    
    寒夜 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    艷屍還魂記 (1956)    
    出谷黃鶯 (1956)    
    發達之人 (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    碧血劍 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    她的一生 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959)    
    麗鬼冤仇 (1959)    
    人倫 (1959)    
    人海孤鴻 (1960)    
    書劍恩仇錄(上集) (1960)    
    虹 (1960)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    生死牌 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    湖山盟 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    永遠的微笑 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    永結同心 (1964)    
    郎心如鐵 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    英雄兒女 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    西施 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    荊釵記 (1965)    
    爸爸的情人 (1968)    
    李後主 (1968)    
    半生牛馬 (1972)    
    至愛親朋 (1976)    
    辣手情人 (1978)    
  執行導演 (1 film)
    馬來亞之戀 (1954)    
  演員 (17 films)
    溫生才炸孚琦 (1937)    
    氣壯山何 (1938)    
    薄情郎 (1939)    
    大都會 (1941)    
    胡不歸(下卷) (1947) ... 文先生
    狂風雨後花 (1947)    
    週身膽鬧廣州 (1947) ... 黃松鄉鄉長
    月圓人未圓 (1947)    
    冤枉相思 (1947)    
    妙手偷香 (1948) ... 學校校長
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 徐贊
    紅菱血(上集) (1951)    
    紅菱血(下集) (1951)    
    日出 (1953) ... 小翠父
    金蘭姊妹 (1954) ... 銓哥/梁銓
    人隔萬重山 (1954)    
    長生塔 (1955) ... 阿康
  編劇 (54 films)
    溫生才炸孚琦 (1937)    
    斬龍遇仙記 (1940)    
    阮氏三雄 (1941)    
    天賜良緣 (1947)    
    狂風雨後花 (1947)    
    淚灑相思地 (1947)    
    百子千孫 (1948)    
    七月落薇花 (1948)    
    癡心女子負心郎 (1949)    
    大刀王五血戰小霸王 (1950)    
    罪惡鎖鍊(下集) (1950)    
    黑天堂 (1950)    
    罪惡鎖鍊(上集) (1950)    
    鬼屋 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    雪影寒梅 (1951)    
    紅樓新夢 (1951)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    飄零燕 (1951)    
    冷落春宵 (1951)    
    霓裳恨 (1951)    
    一帆風順 (1951)    
    借妻艷史 (1952)    
    恩情深似海 (1952)    
    姊妹花 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    到處惹人憐 (1952)    
    不夜天 (1952)    
    再生花 (1953)    
    玉梨魂 (1953)    
    明月冰心 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    春 (1953)    
    日出 (1953)    
    豪華世家 (1954)    
    大地 (1954)    
    玉女懷胎十八年 (1954)    
    寒夜 (1955)    
    春殘夢斷 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955)    
    出谷黃鶯 (1956)    
    艷屍還魂記 (1956)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    碧血劍 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    她的一生 (1958)    
    麗鬼冤仇 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    書劍恩仇錄(上集) (1960)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    馬陵道 (1965)    
    八個兇手 (1965)