Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐佳
Tong Kai  ♂
Aliases:  唐燊,  唐鷄





 
Filmography (1954-1997)
 
  動作設計 (195 films)
    娘子軍封王 (1960)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    火燄山 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    一劍恩仇 (1964)    
    神龍五虎將 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    天火爐 (1965)    
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    無敵天書(上集) (1965)    
    無敵天書(下集) (1965)    
    閻王令 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    一劍情 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    萬劫門(大結局) (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    萬劫門(上集) (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    女殺手 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    玉女金剛 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    女金剛大戰眼龍 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    七公主(下集) (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    空中女殺手 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    七公主(上集) (1967)    
    紅花俠盜 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    武林大決鬥 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    如來神掌再顯神威 (1968)    
    神刀 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    毒龍刀 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    無情刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    死角 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    小武士 (1969)    
    艷俠紅玫瑰 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    冰谷魔女 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    警察 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    飛龍斬 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    死囚 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    旋風踢 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    七煞 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    教頭 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    請帖 (1980)    
    千門八將 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    武松 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    日劫 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    青蛇 (1993)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
  導演 (3 films)
    少林傳人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
  演員 (127 films)
    富士山之戀 (1954)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958)    
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959)    
    白髮魔女傳(下集) (1959) ... 兵乙
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 兩頭蛇
    雪峰魔女 (1960) ... 雙釣 太保
    楊門女將告御狀 (1961) ... 黃旭
    太平天國女英雄 (1961) ... --
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961) ... 差弁
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    寒江關 (1961) ... 羅章
    魔犬追兇 (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    崑崙七劍鬥五龍 (1961) ... 飛天龍周宗南
    苗山白毛女(上集) (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    魔鏡神珠(上集) (1962) ... 鐵面神魔
    黑海擒凶 (1962) ... 歹徒
    紅孩兒 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    乳燕驚魂 (1962) ... 周九
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    臥龍山生死鬥 (1962)    
    魔鏡神珠(下集) (1962) ... 鐵面神魔
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    仙劍神魔(上集) (1963)    
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    老襯行大運 (1963) ... 歹徒
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    南龍北鳳 (1963) ... 楊天
    奪魂旗(上集) (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963) ... 爪牙
    咖啡女郎 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    天劍神筆 (1963)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    萬劍之王 (1963) ... 子丑
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    銀箭金刀 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    神龍五虎將 (1964) ... 爪牙
    海角驚魂 (1964) ... 大隻廣
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965) ... 潘標
    雄心太子 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 山賊
    閻王令 (1965)    
    鐵劍朱痕(下集) (1965)    
    血字第一號 (1965)    
    出嫁從妻 (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    天火爐 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 范遙
    寶蓮燈 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 天鵬
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    倚天屠龍記(全集大結局) (1965)    
    江湖奇俠 (1965) ... 紅蓮派弟子
    萬里追蹤 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    標準丈夫 (1965)    
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 馬德
    威風十八劍 (1965)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966) ... 武魔
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966) ... 海龍
    火龍神珠 (1966)    
    儒俠 (1967) ... 呂強部屬
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    玉女金剛 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 向氏兄弟
    迷人小鳥 (1967) ... 打手
    鐵血火龍令 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    神刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969) ... 長臂熊
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 轉輪王宋文
    大羅劍俠 (1970)    
    鷹王 (1971)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    少林傳人 (1983) ... 羅漢堂堂主
    洪拳大師 (1984) ... 串意誠大師
    義膽群英 (1989)    
    金玉滿堂 (1995)    
    飛一般愛情小說 (1997) ... 紋身師父