Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐佳
Tong Kai  ♂
Aliases:  唐燊,  唐鷄





 
Filmography (1954-1997)
 
  動作設計 (192 films)
    娘子軍封王 (1960)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    火燄山 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    七煞掌 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    神龍五虎將 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    無敵天書(上集) (1965)    
    閻王令 (1965)    
    天火爐 (1965)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    女殺手 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    一劍情 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    萬劫門(大結局) (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    萬劫門(上集) (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    空中女殺手 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    七公主(上集) (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    女金剛大戰眼龍 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    七公主(下集) (1967)    
    紅花俠盜 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    玉女金剛 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    無情刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    武林大決鬥 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    神刀 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    毒龍刀 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    江湖第一劍 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    小武士 (1969)    
    艷俠紅玫瑰 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    死角 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    報仇 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    冰谷魔女 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    叛逆 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    警察 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    七金屍 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    李小龍與我 (1976)    
    死囚 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    天龍八部 (1977)    
    旋風踢 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    血芙蓉 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    圓月彎刀 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    七煞 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    教頭 (1979)    
    請帖 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    武松 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    日劫 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    青蛇 (1993)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
  導演 (3 films)
    三闖少林 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
  演員 (127 films)
    富士山之戀 (1954)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958)    
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959)    
    白髮魔女傳(下集) (1959) ... 兵乙
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    雪峰魔女 (1960) ... 雙釣 太保
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 兩頭蛇
    寒江關 (1961) ... 羅章
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    崑崙七劍鬥五龍 (1961) ... 飛天龍周宗南
    苗山白毛女(上集) (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    楊門女將告御狀 (1961) ... 黃旭
    太平天國女英雄 (1961) ... --
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    魔犬追兇 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961) ... 差弁
    魔鏡神珠(下集) (1962) ... 鐵面神魔
    乳燕驚魂 (1962) ... 周九
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    黑海擒凶 (1962) ... 歹徒
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    魔鏡神珠(上集) (1962) ... 鐵面神魔
    紅孩兒 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    萬劍之王 (1963) ... 子丑
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    仙劍神魔(上集) (1963)    
    老襯行大運 (1963) ... 歹徒
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    南龍北鳳 (1963) ... 楊天
    奪魂旗(上集) (1963)    
    咖啡女郎 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963) ... 爪牙
    天劍神筆 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    神龍五虎將 (1964) ... 爪牙
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    銀箭金刀 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    海角驚魂 (1964) ... 大隻廣
    潘金蓮 (1964)    
    血字第一號 (1965)    
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    標準丈夫 (1965)    
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 馬德
    威風十八劍 (1965)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965) ... 潘標
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 天鵬
    蝴蝶盃 (1965) ... 山賊
    出嫁從妻 (1965)    
    鐵劍朱痕(下集) (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    天火爐 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 范遙
    荒江三女俠 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    雄心太子 (1965)    
    倚天屠龍記(全集大結局) (1965)    
    江湖奇俠 (1965) ... 紅蓮派弟子
    閻王令 (1965)    
    萬里追蹤 (1965)    
    火龍神珠 (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    女秀才 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966) ... 武魔
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966) ... 海龍
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 向氏兄弟
    迷人小鳥 (1967) ... 打手
    玉女金剛 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 呂強部屬
    鐵頭皇帝 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    女鐵膽 (1967) ... 不記名
    神刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    鐵血火龍令 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    獨臂刀王 (1969) ... 轉輪王宋文
    十二金錢鏢 (1969) ... 長臂熊
    飛刀手 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    鷹王 (1971)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    少林傳人 (1983) ... 羅漢堂堂主
    洪拳大師 (1984) ... 串意誠大師
    義膽群英 (1989)    
    金玉滿堂 (1995)    
    飛一般愛情小說 (1997) ... 紋身師父