Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵麗瓊
Sandy Shaw Lai-King  ♀
Aliases:  邵麗琼
 
Filmography (1983-2008)
 
  監製 (1 film)
    愛,斷了線 (2003)    
  故事 (9 films)
    我未成年 (1989)    
    天台的月光 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    性迷宮 (1994)    
    越殺 (1994)    
    情歸何處 (1994)    
    流根大狀 (1994)    
    神鳳苗翠花 (1994)    
  策劃 (1 film)
    9413 (1998)    
  編劇 (19 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    香港舞男 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    審死官 (1992)    
    濟公 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    超級計劃 (1993)    
    天台的月光 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    大冒險家 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    新上海灘 (1996)    
    天若有情III烽火佳人 (1996)    
    冒險王 (1996)    
    9413 (1998)    
    廢柴同盟 (2001)    
    追捕 (2007)    
    長江七號 (2008)