Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
苗僑偉
Michael Miu Kiu-Wai  ♂
Aliases:  苗喬偉





 
Filmography (1982-2018)
 
  演員 (60 films)
    蜈蚣咒 (1982) ... 亞偉
    瘋狂83 (1983)    
    暗渠 (1983) ... 邱正明
    夏日福星 (1985) ... 花塔餅
    最佳福星 (1986) ... 花塔餅
    一屋兩妻 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987) ... 苗大衛
    東方禿鷹 (1987)    
    1哥 (1987)    
    最佳損友闖情關 (1988) ... 警司
    龍之家族 (1988)    
    愛的逃兵 (1988) ... 林雪夫
    江湖接班人 (1988) ... 三哥
    白色酢漿草 (1988) ... 李少農
    目中無人 (1989)    
    福星闖江湖 (1989) ... 花塔餅
    妙探雙龍 (1989)    
    小小小警察 (1989) ... 千面人
    神行太保 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989) ... 阿偉
    最佳賊拍檔 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    壯志豪情 (1990) ... 訓練官排長
    驅魔警察 (1990) ... 2237號警員
    無名家族 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    五虎將之決裂 (1991) ... 阿華
    毒網 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    偷情小丈夫 (1991)    
    絕代雙驕 (1992) ... 燕南天
    何日金再來 (1992)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993) ... 烏咀狗
    夏日情未了 (1993)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    反斗馬騮 (1993) ... 阿趙
    街市情殺案 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993) ... 古將軍
    冇面俾 (1995)    
    仙樂飄飄 (1995)    
    運財五福星 (1996) ... 花旗蔘
    運財智叻星 (1996) ... 神仙
    江湖 (2004) ... 費歌
    當碧咸遇上奧雲 (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    臥虎 (2006) ... 韋定邦
    春田花花同學會 (2006) ... 高級警司
    兄弟 (2007) ... 譚頌堯
    撕票風雲 (2010) ... 何湛森
    我愛香港 (2011) ... 三哥, 退休食物環境衛生署小販管
    Good Take! (2016)    
    紐約紐約 (2016)    
    低壓槽 (2018)    
  策劃 (2 films)
    五虎將之決裂 (1991)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)