Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧堅
Lo Kin  ♂
Aliases:  盧旳明





 
Filmography (1980-1995)
 
  導演 (11 films)
    兩公婆八條心 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    烈火街頭 (1989)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    精靈變 (1992)    
    危情 (1993)    
    大迫遷 (1993)    
    阿德晒命 (1994)    
    蜘蛛女 (1995)    
  剪接 (1 film)
    黐線枕邊人 (1991)    
  策劃 (1 film)
    群龍戲鳳 (1989)    
  出品人 (1 film)
    大迫遷 (1993)    
  副導演 (2 films)
    難兄難弟 (1982)    
    上天救命 (1984)    
  監製 (2 films)
    大迫遷 (1993)    
    阿德晒命 (1994)    
  故事 (5 films)
    福星高照 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    群龍戲鳳 (1989)    
  執行導演 (1 film)
    蜘蛛女 (1995)    
  演員 (14 films)
    小生怕怕 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983) ... 牛牛手下
    上天救命 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    愛神一號 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    烈火街頭 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    證人 (1993) ... 譚德榮
  編劇 (15 films)
    貓靈 (1980)    
    夜驚魂 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    烈火街頭 (1989)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    精靈變 (1992)    
    危情 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    蜘蛛女 (1995)