Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜少明
To Siu-Ming (1)  ♂
Aliases:  杜小明





 
Filmography (1964-1994)
 
  副導演 (1 film)
    四大跛拳 (1979)    
  演員 (115 films)
    海角驚魂 (1964) ... 職員
    矇查查發達 (1968) ... 宣佈員
    I.Q 小子 (1969)    
    香港式的偷情 (1973)    
    瘋狂大笨賊 (1974) ... 鼻涕虫
    神女蕩婦綽頭王 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    巴黎艷遇 (1975)    
    男妓女娼 (1976)    
    名女人奇異錄 (1976)    
    變態女殺手 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    財子名花星媽 (1977)    
    發財埋便 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    非男飛女 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    問你怕未 (1978)    
    毒計 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    手扣 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    123 (1980)    
    夜車 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    有著數 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    發圍 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    不准掉頭 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
    線人 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    摩登大食懶 (1981)    
    追女仔 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    2.5 cm (1982) ... 大太陽
    最佳拍檔 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    波牛 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    黐鬼線 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    大鱷群英 (1984)    
    青蓮青年 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    茅山學堂 (1986) ... m
    俾鬼捉 (1986)    
    The Vampire Is Alive (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    無牙殭屍 (1987)    
    鬼咁串 (1988)    
    最佳損友 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    殭屍復活 (1988)    
    城市判官 (1989)    
    猛虎發火 (1989)    
    Vampire Raiders: Ninja Queen (1989)    
    偷神家族 (1992)    
    極度誘惑 (1992)    
    97風流夢 (1994)