Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯鎮宗
Michael Tong Chun-Chung  ♂
Aliases:  湯鎮中,  湯鎮忠





 
Filmography (1982-2015)
 
  演員 (35 films)
    殺出西營盤 (1982)    
    天蠶變 (1983) ... 金石
    走火炮 (1984)    
    連體 (1984) ... 潘子勤
    新飛狐外傳 (1984) ... 福康安
    緣份 (1984) ... Ben
    江湖了斷 (1985)    
    現代豪放女 (1985) ... 阿sam
    禁果情花 (1986)    
    哈林行動 (1986)    
    隔世鬼姦情 (1987)    
    地下風雲 (1989)    
    一九九二風塵女 (1991)    
    毒狼 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)    
    不甘寂寞的女人 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    雲雨生死戀 (1993)    
    女童黨性風暴 (1993) ... 黑社會大哥 king
    省港流鶯 (1993)    
    風情萬種野玫瑰 (1993)    
    93夜之女 (1993)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
    血的疑惑 (1994) ... 益良, 穆彥
    天網行動 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
    越境大追殺 (1994)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    馬仔虎威 (1995)    
    東星號大劫案 (1996)    
    布拉格有張床 (1998) ... 石龍飛
    向我開炮 (2007)    
    新紅河谷 (2012)    
    銅雀台 (2012)    
    約定倒計時 (2015)