Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉笑
Lau Siu (3)
 
Filmography (1958-1964)
 
  燈光 (38 films)
    珊瑚 (1958)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    電梯情殺案 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    天山猿女 (1961)    
    血手套 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    神秘的兇手? (1962)    
    火燄山 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    綽頭世界 (1963)    
    卿何薄命 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    都市兩女性 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    情海幽蘭 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    七喜臨門 (1964)    
    小夫妻 (1964)    
    大丈夫日記 (1964)