Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉倩文
Sally Yeh Chian-Wen  ♀
Aliases:  葉蒨文





 
Filmography (1980-2003)
 
  演員 (26 films)
    一根火柴 (1980)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    賓妹 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    靈氣逼人 (1984) ... Angie
    少女日記 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    鐵板燒 (1984)    
    威龍猛探 (1985)    
    補鑊英雄 (1985) ... 阿珊
    醜小鴨 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    愛神一號 (1985)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    刀馬旦 (1986) ... 白妞
    大丈夫日記 (1988) ... 莎莉
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988) ... 瑪莉亞/先鋒二號
    鐳射人 (1988)    
    喋血雙雄 (1989) ... 珍妮
    豪門夜宴 (1991) ... 自己,賓客
    莎莎嘉嘉站起來 (1991) ... 莎莎
    愛在陽光下 (2003)