Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎大煒
David Lai Dai-Wai  ♂


 
Filmography (1982-2006)
 
  導演 (19 films)
    殺入愛情街 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    狂情 (1983)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    午夜麗人 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    盡訴心中情 (1988)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    飆城 (1989)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    天與地 (1994)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    超時空要愛 (1998)    
  策劃 (7 films)
    畫中仙 (1988)    
    亂世兒女 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991)    
    方世玉續集 (1993)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    渾身是膽 (1998)    
  執行監製 (1 film)
    生死格斗 (2006)    
  出品人 (1 film)
    天長地久 (1993)    
  副導演 (3 films)
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    夕陽天使 (2002)    
  監製 (5 films)
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    天與地 (1994)    
    1/2 次同床 (1996)    
  演員 (1 film)
    赤裸狂奔 (1993)    
  編劇 (2 films)
    生死決 (1983)    
    肝膽相照 (1987)