Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王力(1)
Wong Lik (1)  ♂
Aliases:  王明輝,  王明暉





 
Filmography (1973-1991)
 
  演員 (53 films)
    兩隻老虎 (1973)    
    賊賊賊 (1974)    
    中原鏢局 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 大刀隊隊員
    蔡李佛小子 (1976)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 趙王府侍衛
    唐人街小子 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    古銅蕭 (1978)    
    賣命小子 (1979) ... 曾樵
    街市英雄 (1979) ... 少林弟子
    老鷹的劍 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 佟七
    雜技亡命隊 (1979) ... 韓佩昌
    飛狐外傳 (1980) ... 石萬嗔
    大殺四方 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 高登
    少林與武當 (1980) ... 李巴山
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    碧血劍 (1981) ... 溫方山
    叉手 (1981) ... 三叉頭 方祖光
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 武三通
    神鵰俠侶 (1982) ... 歐陽鋒
    五遁忍術 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 謝煙客
    沖宵樓 (1982) ... 神手大聖鄧車
    天蠶變 (1983) ... 雷
    六指琴魔 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    日劫 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983) ... 趙志敏
    霹靂雷電 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    1哥 (1987)    
    城巿特警 (1988) ... 劫匪
    龍虎智多星 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    殭屍復活 (1988)    
    笑傲江湖 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    帶子洪郎 (1991)    
    關人鬼事 (1991)