Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尹志強(1)
Wan Chi-Keung  ♂





 
Filmography (1981-2004)
 
  演員 (17 films)
    執法者 (1981) ... 李威
    單程路 (1981)    
    獵頭 (1982)    
    Friend 過打 Band (1982)    
    同線車 (1983)    
    殺妻二人組 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    城市麗人 (1987)    
    豪門夜宴 (1991) ... 村屋居民
    至尊三十六計之偷天換日 (1993) ... 劉耀祖
    元洲街王后 (1995) ... 阿威
    冇面俾 (1995)    
    無間道 (2002) ... 梁警司
    無間道II (2003) ... 梁警司
    無間道III (2003) ... 梁警司
    當碧咸遇上奧雲 (2004)    
    2004新紮師兄 (2004)    
  出品人 (1 film)
    中國O記之血腥情人 (1996)