Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關之琳
Rosamund Kwan Chi-Lam  ♀
Aliases:  關家慧,  關芝琳





 
Filmography (1982-2005)
 
  演員 (62 films)
    獵頭 (1982) ... 柯佩琳
    風水二十年 (1983) ... 莎莉
    青蛙王子 (1984) ... 雲飄飄
    游俠情 (1984) ... 沐婉儿
    初哥 (1984)    
    夏日福星 (1985) ... 王依青
    富貴列車 (1986) ... 阿芝
    龍兄虎弟 (1987) ... 羅娜(Lorelei)
    A計劃續集 (1987) ... 白影紅
    群龍奪寶 (1988) ... 卓非凡大女儿
    群鶯亂舞 (1988) ... 陸千千
    最佳損友闖情關 (1988) ... Nicole
    血夜天使 (1988) ... 李娟娟
    三人世界 (1988) ... 蘇碧琪
    瀟酒先生 (1989) ... Mona
    說謊的女人 (1989) ... 夏安
    鬼媾人 (1989) ... Pinkey
    至尊無上 (1989) ... BOBO
    傲氣雄鷹 (1989) ... JENNIFER / MISS TANG
    專釣大鱷 (1989) ... 阿全之妻
    我愛唐人街 (1989) ... Michelle
    再起風雲 (1989)    
    洗黑錢 (1990) ... 張文慧
    聖戰風雲 (1990) ... Annie
    錯在新宿 (1990) ... 溫敏儀(Wendy Wan)
    一咬OK (1990) ... 馮安娜
    喋血風雲 (1990) ... 祖儿
    整蠱專家 (1991) ... 程樂兒
    黃飛鴻 (1991) ... 十三姨
    婚姻勿語 (1991) ... 珍妮/Janice
    豪門夜宴 (1991) ... 阿芝
    神探馬如龍 (1991) ... Julia
    我老婆唔係人 (1991) ... 郭嘉嘉
    機Boy小子之真假威龍 (1992) ... 之琳
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992) ... 十三姨/少筠
    俠聖 (1992) ... Yvonne
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992) ... 姑姑
    舞男情未了 (1992) ... 陳卓玲
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 任盈盈
    明月照尖東 (1992) ... 翠兒
    太子傳說 (1993) ... 翠兒
    異域之未路英雄 (1993) ... 老謝的妻子
    新仙鶴神針 (1993) ... 藍小蝶
    愛在黑社會的日子 (1993) ... 郭凱琳
    夏日情未了 (1993) ... Michelle
    花田囍事 (1993) ... 白雪仙
    一刀傾城 (1993) ... 顧夕
    笑八仙 (1993) ... 何仙姑
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993) ... 十三姨/少筠
    刺客新傳之殺人者唐斬 (1993) ... 阿遙
    錦繡前程 (1994) ... Winnie
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994) ... 十三姨
    西楚霸王 (1994) ... 虞姬
    狂野生死戀 (1995) ... 徐柳仙
    大冒險家 (1995) ... Mona
    冒險王 (1996) ... Monica
    1/2 次同床 (1996) ... 李琳琳
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997) ... 十三婕
    大腕 (2001) ... Lucy
    絕世好B (2002) ... Sabrina/沈小莎
    衛斯理之藍血人 (2002) ... 方天涯
    做頭 (2005) ... 愛妮