Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
計春華
Ji Chun-Hua  ♂





 
Filmography (1982-2015)
 
  動作設計 (2 films)
    黃河大俠 (1988)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
  助理指導 (1 film)
    太極拳 (1996)    
  演員 (24 films)
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984) ... 大當家
    南北少林 (1986)    
    紅高粱 (1987)    
    黃河大俠 (1988) ... 柳王爺
    我愛賊阿爸 (1989)    
    聯手警探 (1991)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    保鏢哈斯爾 (1992)    
    湘西屍王 (1993)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    方世玉續集 (1993) ... 于鎮海
    洪熙官 (1994) ... 馬寧兒
    太極拳 (1996)    
    新少林寺 (2000) ... 湮蔚濂
    殭屍大時代 (2002)    
    雙龍記 (2007)    
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 先鋒大將
    功夫大師 (2010)    
    刺客帝國 (2011)    
    成成烽火之絕殺 (2012)    
    情劍 (2015) ... 白三空
    槍過境 (2015)