Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李連杰
Jet Li Lian-Jie  ♂
Aliases:  李陽中





 
Filmography (1982-2016)
 
  監製 (8 films)
    方世玉續集 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    霍元甲 (2006)    
  導演 (1 film)
    中華英雄 (1988)    
  演員 (40 films)
    少林寺 (1982)    
    中華武術 (1983)    
    少林小子 (1984) ... 三龍
    南北少林 (1986) ... 林智明
    東方巨龍 (1988)    
    中華英雄 (1988) ... 小杰
    少林海燈大師 (1988)    
    龍在天涯 (1989)    
    黃飛鴻 (1991) ... 黃飛鴻
    大八掛 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992) ... 黃飛鴻
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 令狐沖
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992) ... 阿杰
    方世玉 (1993) ... 方世玉
    太極張三豐 (1993) ... 張君寶
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993) ... 黃飛鴻
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993) ... 張無忌
    方世玉續集 (1993) ... 方世玉
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993) ... 黃飛鴻
    精武英雄 (1994) ... 陳真
    中南海保鑣 (1994) ... 許正陽
    少林真功夫 (1994)    
    洪熙官 (1994) ... 洪熙官
    鼠膽龍威 (1995) ... 李杰
    給爸爸的信 (1995) ... 鞏偉
    冒險王 (1996) ... 衛博士/周時杰
    黑俠 (1996) ... 徐夕
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997) ... 黃飛鴻
    殺手之王 (1998)    
    英雄 (2002) ... 無名
    緣起 (2002)    
    霍元甲 (2006) ... 霍元甲
    投名狀 (2007) ... 龐青雲
    功夫之王 (2008) ... 孫悟空&默僧
    建國大業 (2009)    
    海洋天堂 (2010) ... 王心誠
    白蛇傳說 (2011) ... 法海
    龍門飛甲 (2011) ... 趙懷安
    不二神探 (2013) ... 黃非紅
    封神傳奇 (2016)    
  出品人 (1 film)
    霍元甲 (2006)