Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧景生
Edward Tang Ging-Sang  ♂

 
Filmography (1979-2012)
 
  監製 (2 films)
    警察故事III超級警察 (1992)    
    醉拳II (1994)    
  副導演 (3 films)
    師弟出馬 (1980)    
    龍少爺 (1982)    
    A計劃 (1983)    
  導演 (1 film)
    爆炸令 (1995)    
  場記 (1 film)
    龍少爺 (1982)    
  策劃 (16 films)
    警察故事 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    霸王花 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    舞台姊妹 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    火爆浪子 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    危險情人 (1992)    
    沉默的姑娘 (1994)    
  執行監製 (1 film)
    龍兄虎弟 (1987)    
  編劇 (24 films)
    林世榮 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    公子嬌 (1981)    
    飛彈大決戰 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    快餐車 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    危險情人 (1992)    
    醉拳II (1994)    
    紅番區 (1995)    
    爆炸令 (1995)    
    一個好人 (1997)    
    十二生肖 (2012)