Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳明華
Chen Ming-Hua
 
Filmography (1976-1988)
 
  製片 (3 films)
    決鬥者的生命 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
  監製 (2 films)
    冷月孤星針無情 (1977)    
    錢王、拳王 (1979)    
  導演 (6 films)
    保鑣 (1976)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
  演員 (1 film)
    孩子王 (1988)    
  出品人 (1 film)
    冷月孤星針無情 (1977)    
  編劇 (5 films)
    冷月孤星針無情 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
  執行監製 (1 film)
    保鑣 (1976)