Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳友
Anthony Chan Yau  ♂
Aliases:  陳志濤,  溫拿樂隊





 
Filmography (1961-2017)
 
  監製 (4 films)
    馬騮過海 (1982)    
    無敵幸運星 (1990)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    兩屋一妻 (1992)    
  故事 (2 films)
    表錯七日情 (1983)    
    最佳福星 (1986)    
  導演 (8 films)
    三十處男 (1984)    
    天使出更 (1985)    
    一屋兩妻 (1987)    
    一妻兩夫 (1988)    
    不脫襪的人 (1989)    
    無敵幸運星 (1990)    
    兩屋一妻 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
  配樂 (2 films)
    表錯七日情 (1983)    
    城市之光 (1984)    
  演員 (69 films)
    太平天國女英雄 (1961) ... 義士
    大家樂 (1975) ... 陳志濤
    溫拿與教授 (1976)    
    第二道彩虹 (1977)    
    (1977)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    就是溜溜的她 (1980) ... 馬謙
    天涼好個秋 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    瘋狂世界 (1981)    
    歡喜冤家 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    風兒踢踏踩 (1981) ... 羅介文
    馬騮過海 (1982)    
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982)    
    表錯七日情 (1983) ... 執達吏
    追鬼七雄 (1983)    
    緣份 (1984) ... 吳威
    雙龍出海 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985) ... 足球教練
    龍的心 (1985) ... 補習老師
    夏日福星 (1985) ... 羅大友
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    開心三響砲 (1985) ... 甘油條
    殭屍先生 (1985) ... 四目道長
    最佳福星 (1986) ... 高佬
    富貴列車 (1986)    
    壞女孩 (1986) ... 阿友,屈臣氏
    殺妻二人組 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986) ... 復顏師陳武
    精裝追女仔 (1987) ... 趙定先跟班
    龍兄虎弟 (1987) ... 樂團團員
    標錯參 (1987) ... 王幹探
    A計劃續集 (1987) ... 陸警警員
    一屋兩妻 (1987) ... 阿信
    神探父子兵 (1988)    
    一妻兩夫 (1988) ... 阿信
    黑心鬼 (1988) ... 陳康泰
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988) ... 道士
    鬼猛腳 (1988) ... 西灣署長
    中國最後一個太監 (1988) ... 日本使館人員
    不脫襪的人 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    奇蹟 (1989) ... 記者
    四千金 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    夜魔先生 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    無敵幸運星 (1990) ... 黃幹探
    豪門夜宴 (1991) ... 自己
    特異功能猩求人 (1992)    
    兩屋一妻 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    阿二一族 (1992) ... 陳志強
    夜夜伴肥嬌 (1992) ... 阿友
    雙龍會 (1992) ... 酒店經理
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993) ... 沈四官
    盲女72小時 (1993)    
    財緣萬歲 (2010) ... 出租車司機
    東成西就2011 (2011) ... 溫拿樂隊
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    殭屍 (2013) ... 阿友
    巴黎假期 (2015)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
  策劃 (10 films)
    表錯七日情 (1983)    
    城市之光 (1984)    
    再見七日情 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    過埠新娘 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
  編劇 (2 films)
    不脫襪的人 (1989)    
    兩屋一妻 (1992)