Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王童
Wang Tung  ♂
Aliases:  王中和

 
Filmography (1971-2018)
 
  製片 (3 films)
    夜店詭談 (2012)    
    浪子單飛 (2014)    
    自由人 (2016)    
  監製 (5 films)
    小祖宗 (1986)    
    藍色大門 (2002)    
    我,19歲 (2010)    
    活路 (2014)    
    切小金家的旅館 (2018)    
  導演 (17 films)
    錯體情 (1981)    
    假如我是真的 (1981)    
    苦戀 (1982)    
    百分滿點 (1982)    
    看海的日子 (1983)    
    策馬入林 (1984)    
    陽春老爸 (1985)    
    稻草人 (1988)    
    香蕉天堂 (1989)    
    無言的山丘 (1992)    
    紅柿子 (1995)    
    自由門神 (2001)    
    紅孩兒:決戰火焰山 (2005)    
    十加十 (2011)    
    海峽 (2013)    
    風中家族 (2015)    
    王牌碟中諜之朝陽群眾 (2016)    
  美術 (39 films)
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    一家人 (1973)    
    好女十八變 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    小女兒的心願 (1975)    
    門裡門外 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    楓葉情 (1976)    
    異鄉夢 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    強渡關山 (1977)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    我踏浪而來 (1978)    
    神捕 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    摘星 (1979)    
    棍王 (1979)    
    忘憂草 (1979)    
    假如我是真的 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    皇天后土 (1981)    
    情探 (1981)    
    看海的日子 (1983)    
    黑白珠 (1983)    
    天下第一 (1983)    
    策馬入林 (1984)    
    梅珍 (1987)    
    香蕉天堂 (1989)    
    密宗威龍 (1991)    
    異域之未路英雄 (1993)    
  演員 (1 film)
    海上傳奇 (2010)    
  服裝 (4 films)
    劍 (1971)    
    天下第一 (1983)    
    策馬入林 (1984)    
    香蕉天堂 (1989)    
  編劇 (2 films)
    紅柿子 (1995)    
    十加十 (2011)