Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張玲(1)
Pearl Chang Ling  ♀
Aliases:  鳳玲





 
Filmography (1972-1983)
 
  監製 (3 films)
    孤獨名劍 (1980)    
    蝶無影 (1981)    
    狼女白魔 (1982)    
  導演 (4 films)
    蝶無影 (1981)    
    狼女白魔 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    撢武門 (1983)    
  演員 (24 films)
    四季發財 (1972) ... 歐秘書
    猛龍追踪 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    保鑣 (1976)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    戰天山 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
    蓋世奇花 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    蝶無影 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    狼女白魔 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
  策劃 (1 film)
    撢武門 (1983)    
  編劇 (4 films)
    蝶無影 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    狼女白魔 (1982)    
    撢武門 (1983)    
  出品人 (6 films)
    古劍英魂 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    夢中劍 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    撢武門 (1983)